Трябва да я обичате правилно. Трябва също така да хвърляте

...
Трябва да я обичате правилно. Трябва също така да хвърляте
Коментари Харесай

Ако наистина я обичаш, не я унищожавай

 женско-кафяво-око

Трябва да я обичате вярно. Трябва също по този начин да хвърляте всеки лъч осъзнаване на своята обич към нея. Това осъзнаване в действителност може да запази връзките ви здрави. В приятелката ви има нещо, което няма да откриете в никоя друга, било то нейната самостоятелност, възприятие за комизъм, нейната дива природа или хубост.

В случай, че откровено я обичаш, тогава се постарай да я запазиш такава, каквато е. Може би играеш огромна роля в живота й. Това по какъв начин се отнасяш към нея дефинира по какъв начин тя вижда себе си – можеш да я накараш да се почувства изгубена или да я накараш да сияе.

Ако я обичате, не я унищожавайте

Приятелката ти евентуално е била унищожена преди. Затова тя не желае към този момент никакви опустошения. Ако тя е с теб, помни, че е преодоляла неувереността и страха да бъде с теб. Освен това е преодоляла предишното си е избрала да ти даде късмет. Ето за какво не би трябвало да я изпускаш.

Опитай се да присъстваш. Емоционалното ти неявяване може да я унищожи. Може да седиш целия ден с нея и в действителност да не присъстваш.

Помни, че в случай че в действителност я обичаш, би трябвало да излезеш отвън зоната си на комфорт. Това значи, че би трябвало да преодолееш своите граници и да й дадеш вниманието, което в действителност й е нужно. Помни, че в случай че я игнорираш и забравиш, ще я пречупиш и промениш вечно. Може да я превърнеш в различен човек, който не наподобява на момичето, в което си се влюбил.

Не я унищожавай. Вместо това се постарай да станеш човек, който може да прегърне необузданата й душа, нейния свободен дух и диво сърце.

Опитай се да стимулираш нейния живот, страсти и мисли. Унищожаваш всеки сант от нея, в случай че я обичаш единствено когато се чувстваш уединен, тъй като тя търси твоята обич във всеки миг, а не само  тогава, когато си атакуван от нерешителност и боязън.

Ако в действителност я обичаш, то я бит с цялата й нерешителност и дефекти. Тя в действителност е толкоз несъвършена колкото си и ти. Тя в действителност желае да бъде самата себе си и да разсъблече душата си пред теб.

Ако не си подготвен да я приемеш такава, каквато е, ще я унищожиш.

Ако я обичаш, то я изградете, тъй като тя ще направи същото за вас. Каквито и старания да вложите, тя ще ги удвои.

Ако я отведете до кладенеца, тя ще ви запознае с океана. Ако й покажете луната, тя ще ви покаже цялата вселена. Ако в действителност я обичате и се отнасяте към нея вярно, тя ще ви обича повече.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР