Трябва да си признаем, че обожаваме, когато някой известен българин

...
Трябва да си признаем, че обожаваме, когато някой известен българин
Коментари Харесай

Няма да я познаете! Анита на Рачков пусна детска снимка и се отдаде на носталгията

Трябва да си признаем, че обожаваме, когато някой прочут българин качи свои детски фотоси. Направи го и Анита Димитрова, станала по-известна като Анита на Рачков. Ето я и нея:

Разбира се, че Анита не е качила фотографията просто по този начин, а има мотив. И то безценен мотив. Става въпрос за бебето на фотографията, което в действителност е неин брат. 

Виж още: Женска му работа: И Адам не пропусна да се похвали, че върви на козметик

" Ти си единствения човек, който може от най-спокойното и релаксиращо ми положение да ме докара до нервозен срив! Ти си безусловно НАЙ-пакостливият човек, който в миналото съм срещала. И на всичкото от горната страна си и МОЙ брат, и желая не желая - те обичам с цялото си сърце ", написа Анита под фотографията.

Виж още: Гери Стаменова развъртя дупарата и се оплака от подли приятели 

Даниел, както се споделя братът на Анита, има рожден ден и в действителност празникът е мотивът русокоската да се върне към спомените с носталгия. Тя благодари на брат си за прелестното детство, само че и се връща към действителността: " Знам, че си още хлапе, само че нямам самообладание да стартира да следя по какъв начин последователно се превръщаш в рационален и зрял човек. "

Изображение: https://www.instagram.com/anita.dimitrova1/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР