“Трябва да си информиран, никога не трябва да си мислиш,

...
“Трябва да си информиран, никога не трябва да си мислиш,
Коментари Харесай

Никой не греши, никой не е прав: Лагерфелд при Г.Тошев

“Трябва да си осведомен, в никакъв случай не би трябвало да си мислиш, че си видял всичко. Винаги би трябвало да си с необятно отворени очи, би трябвало да си като покрив с доста антени, да възприемаш всички картини. И не би трябвало да казваш: „ Това не ми харесва, тъй като преди беше по-хубаво. Това не е изискан, не е елегантно “.

Във всяко време има усет. Вулгарно, не-вулгарно, не зависи от нас да сме съдиите на времето. Трябва да намерим своето място в съответния интервал. Времената не се напасват към нас. От нас зависи да намерим метод да се изразим почтено в работата си и да имаме глас. Може да опитаме да създадем най-хубавото по силите си. Дори да има неща в света, които не харесваме, да вземем за пример във връзка с усета към модата и еволюцията, като става дума за разкош.

Но е доста огромна неточност да си мислиш, че знаеш всичко и че другите бъркат. Никой не бърка и никой не е прав. ”

Карл Лагерфелд

" На 14 януари (неделя) от 11 часа в непознатиТЕ с Георги Тошев по бТВ ще ви опиша за Лагерфелд, индивидът, който трансформира модата в изкуство.

Благодаря на Милена Попова Джералдин Чаплин Уилям Мидълтън, създател на бестселъра “Раят тук и в този момент. Невероятният живот на Карл Лагерфелд ” (Книгомания.бг), която към този момент я има на български език:
https://knigomania.bg/rajat-tuk-i-sega-neobiknovenijat…

Благодаря на Краси Генова, Деислава Бинева, Гергана Бойкова Кънчева, Institut Culturel Bulgare à Paris / Български културен институт в Париж

Екип: Deyan Parouchev (оператор - Париж), Илиян Стоянов (оператор - София), Илиян Диков(режисьор на монтажа), Милен Стаматов (превод и дублаж), Георги Тошев (автор, продуцент).
Art Productions / Арт Пръдъшкънс ", написа Г.Тошев, бТВ.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР