Трябва да се стремим да няма Европа на няколко скорости,

...
Трябва да се стремим да няма Европа на няколко скорости,
Коментари Харесай

Никой Не Очакваше Станишев Да Каже Това За Бившата Си Любима Елена Йончева! Това Е Смешно, Елена Не Е

" Трябва да се стремим да няма Европа на няколко скорости, с цел да не бъдем изтласкани в периферията. Европа на нациите значи мощните да мачкат слабите – това видяхме в пакета „ Макрон “ ", поде Станишев, само че беше спрян от Николаев, който държеше фокусът да бъде по отношение на споровете в левицата.

„ Ако не бях в листата, това щеше да затрудни работата ми. Предстоят доста значими диалози, те ще се водят на две равнища. Трябва ни доста мощна обществена политика “, съобщи Станишев.

Николаев запита водачът на ПЕС дали поддръжката на Йончева за него е била откровена: „ Мисля, че тя е откровена. Тя е импровизиран и откровен човек. Когато споделя нещо, тя го мисли. Благодарен съм й за поддръжката. Още на предходния стадий, когато се избираше лидерът на листата, тя поддържа моето предложение, да се изберат първия и втория в листата.

Политиците би трябвало да са смирени. Хората не се интересуват от вътрешните разправии и драми на една партия, а желаят да знаят какво ще създадем за тях “, сподели той.

„ Аз имам доста какво да дам, Елена също, тя е лидер на листата “, добави той.

Той разяснява и изявлението на Нинова след пленума, че това не е нейната листа и към този момент не носи отговорност за резултатите: „ Политиката не значи налагане на воля. Сигурно госпожа Нинова е била под въздействието на страсти. Всеки водач желае да носи отговорност. Ако някой гледа на тази акция, като метод да си откри индулгенция, няма да стане ", отсече той.

" Не съм първи, не съм втори – пети съм. Дали ще бъда в Европарламента – ще решат хората. Важно е, че Българска социалистическа партия сподели, че е мислеща партия. В персонален проект аз съм безпределно признателен на хората, които застанаха зад мен през вчерашния ден. Имаше доста прочувствени и кардинални изявления на авторитетни хора в партията. Никога няма да не помни това доверие и в никакъв случай няма да ги предам ", сподели Станишев.

" Имаме доста мощна листа. Имаме доста мощен лидер, който е харесван и отвън самата Българска социалистическа партия. Никой не знаеше, че Иво Христов ще е в листата. Бих го посъветвал да покаже повече ангажираност към партията ", сподели той. Станишев разяснява изявлението на Борисов, че листата е формирана от " сътрудник на Държавна сигурност, разузнавач, сътрудник на Държавна сигурност, разузнавач ":

" Това е смешно - аз не съм разузнавач или от държавна сигурност. Елена също " На въпрос дали Нинова е подобаваща за министър председател на България: " Всеки позволява неточности, уповавам се да може да се поучи от тях ", сподели той и добави, че това не е настоящ въпрос към този миг.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР