Трябва да се провери дали Мартин Божанов е бил информатор

...
Трябва да се провери дали Мартин Божанов е бил информатор
Коментари Харесай

Николай Стайков: Да се провери дали Нотариуса е бил информатор или сътрудник на МВР

Трябва да се ревизира дали Мартин Божанов е бил осведомител или е сътрудничил на Министерство на вътрешните работи. Това съобщи съоснователят на фондация „ Антикорупционен фонд “ (АКФ) Николай Стайков, по време на чуване пред Съдийската гилдия на Висш съдебен съвет. Преди него беше изслушан и.ф. основен прокурор Борислав Сарафов.

" До АКФ е стигнала информация, че Божанов е употребявал наследник буркан в автомобила си. Трябва да се откри дали си го е купил или някой му го е дал ", посочи журналистът и добави, че Божанов е имал 4-5 телефона, само че полицията е разкрила единствено два.

Той уточни, че по негова информация клуб „ SS “ стартира да работи преди към 10 години и в него е работила дамата на Божанов.

Според журналиста Божанов стартира на „ улично равнище “ с дребни имотни измами, само че уголемява кръга си на въздействие, като издигането му е обвързвано с хора от правосъдната система, на които е залагал и които се издигат до „ едни извънредно високи равнища в правосъдната система “.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР