Трябва да се помисли не само за физическото оцеляване на

...
Трябва да се помисли не само за физическото оцеляване на
Коментари Харесай

Радев: Сити хора вземат решенията, а много българи гладуват

Трябва да се намерения освен за физическото оцеляване на нацията, само че и за психическото. Хората, които вземат решения, са сити хора, само че доста българи гладуват, а гладният човек излиза на улицата. Това сподели президентът Румен Радев, който посети УМБАЛСМ „ Пирогов “ в столицата.

„ Обществото би трябвало да продължава с дисциплината, да извършва прецизно напътствията, които се дават от управляващите, би трябвало да има ясно ръководство на рецесията (…) Вирус ще има и след 13 май, ние отново ли ще стоим в това състояние? Трябва да се мисли за ясна тактика по какъв начин управляемо допустимо най-бързо да излизаме от това положение “, съобщи президентът.

Той уточни, че има „ своите хрумвания “ и управляващите вървят по част от неговите „ стъпки “.

Радев разяснява и решението на депутатите да дарят заплатите си, като означи, че би трябвало те да дадат и предходното си заплащане: „ За разлика от депутати и министри, които имат намерение да дадат заплатите си към края на изключителното състояние, аз го направих първоначално. Преди половин месец си дадох заплатата на възрастните хора от Видин. Уважаеми народни представители, за мен дарението е персонален акт, в случай че доста държите да се равнявате по президента, има елементарно решение – кръгом и тичешком към месец март! “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР