Трябва да изчистим това, което се случва, а се случват

...
Трябва да изчистим това, което се случва, а се случват
Коментари Харесай

Кутев: Служебното правителство ще разкрие нови схеми

Трябва да почистим това, което се случва, а се случват ужасяващи неща. Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия представителят на служебния кабинет Антон Кутев.

" Никога не съм си представял дълбочината на цялото това неприятно ръководство, до момента в който бях народен представител ", добави той.

" Далеч съм от концепцията, че всички политици са мошеници. Виждам места, на които е скандално това, което се случва. Става дума за такова обвързване на управляващите и редовно сработване, с цел да не се спре кражбата, та това си е провежда група ", сподели представителят на служебното държавно управление.

" Някой явно е получил комисионни. Прокуратурата е влезнала в " Автомагистрали " преди 20 дни, само че аз не съм чул нищо. Липсва дейно ръководство и стотици милиарди са изхарчени ей по този начин ", съобщи Кутев.

" Проблемът и е, че свършихме ненапълно нашата работа, само че не виждаме досега да има осъдени. Ако институциите, в това число самостоятелните, не потвърдят, че ние няма да позволим това да се случва, обезсмисляме страната ", счита той.

По думите му, в случай че в този момент, като е казано, че има проблем, прокуратурата и съдът не реагират, това демонстрира, че имаме конституционна рецесия.

Кутев анонсира, че до дни служебното държавно управление ще разкрие нови проблеми и схеми.

" Обществото схваща, че имаме неефективни институции. Може да стигнем до рецесия до самата класификация на страната. Следващият парламент ще бъде доста отговорно претрупан и би трябвало да направи огромни промени ", счита той.

" Стигаме до един остарял лаф - ние ги махаме, а те ги връщат ", съобщи представителят на служебният кабинет.

" Борисов приказва, че има пари в бюджета и това е правилно. Вървим добре ", призна обаче той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР