Трябва да има нови избори, които да представляват своеобразен референдум

...
Трябва да има нови избори, които да представляват своеобразен референдум
Коментари Харесай

Възраждане“: Трябва да има нови избори, които да са референдум за бъдещето на България

Трябва да има нови избори, които да съставляват самобитен референдум за бъдещето на България. Това е позицията на партия " Възраждане " след консултациите при президента.

- дали бг да е свободна или да се ръководи от американския поланик.

Изборите постоянно трансформират ситуеацията и в случай че приемем, че в бг нс има партии, които са изгубили легитимността си в обществмото, а други са я унвеличили и предвид на времето, в коетго живеем, изборите ще дадат опция на бг гражсдани ясно да се дефинират.
Чака ни тежках зима, която може да бъде преодоляна посредством нормализация на връзките с Русия.

Президентът Румен Радев организира през днешния ден съвещания с представители на парламентарните групи в 47-ото Народно заседание. Това е вторият кръг съвещания преди да вземе решение на коя от тях да връчи третия мандат за сформиране на държавно управление.

В последните дни всяка от парламентарните групи ясно изрази отношението си към политическата обстановка. Българска социалистическа партия, " Демократична България " и " ИТН " са подготвени да договарят за сформиране на държавно управление. И трите партии обявиха, че не биха присъединили в диалозите ГЕРБ и Движение за права и свободи.

От " Продължаваме промяната " оповестиха, че с изключение на с опозиционните не биха разговаряли и с " ИТН ", в случай че мандатът отиде при тях. За опозицията в лицето на ГЕРБ-СДС, Движение за права и свободи и " Възраждане " най-вярната опция на политическата рецесия са предварителни избори.


Последвайте ни във и
Следете и канала на Българска национална телевизия в YouTube:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР