„Трябва да има масово тестване на целия български народ и

...
„Трябва да има масово тестване на целия български народ и
Коментари Харесай

Стойнев: Трябва да има масово безплатно тестване

„ Трябва да има всеобщо тестване на целия български народ и то би трябвало да бъде безплатно”. Това съобщи в ефира на „ Здравей, България” по Нова ТВ зам.-председателят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Драгомир Стойнев.

„ Аз изкарах ковид. В началото имах доста лек признак и в случай че не бях отишъл да се тествам, нямаше да знам. После обаче развих пневмония. От една страна има хора, които го карат безсимптомно и не знаят, а от друга има такива, които са в доста тежко положение, само че нямат пари да си платят теста. Ето по тази причина би трябвало да се тества цялата страна ", разясни Стойнев.

Според него ръководещите не съумяха да овладеят обстановката. „ Те са тези, които би трябвало да предложат съответните ограничения, тъй като са спечелили доверието на хората. Това ръководство, с изключение на да основава безпорядък и суматоха, не прави друго”, счита зам.-председателят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България ".

Според него страната е закъсняла със затварянето на заведенията. „ Забавлявахме се, сякаш рецесията няма да пристигна при нас. Всичко е въпрос на организация, само че държавното управление е некадърно. Нямаме задоволително лекари и експерти. Когато учите 7-8 години за сметка на страната, не може като завършите, да заминете в чужбина”, разяснява още Стойнев.

По думите му ограниченията и разпоредбите са за всички и би трябвало да се съблюдават. „ Не поддържам сътрудниците от Българска социалистическа партия, които не носят маски”, съобщи Драгомир Стойнев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР