Трябва да гледаме рекламите на Газпром по телевизията с химна

...
Трябва да гледаме рекламите на Газпром по телевизията с химна
Коментари Харесай

Трябва ли да гледаме рекламите на Газпром в Шампионската лига, докато Путин нахлува в Украйна?

" Трябва да гледаме рекламите на Газпром по малкия екран с химна на Шампионската лига, до момента в който войските на Путин нахлуват в Украйна. Руският енергиен колос е спонсор на УЕФА от 2012 година ", това написа Хаго Бабикян в профила си във Facebook. 
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия-Украйна 672
Думите му са мотив ескалацията на напрежението сред Русия и Украйна след признаването на независимостта на двата размирни региона Донецк и Луганск.

Ето какво още гласи обявата му:

" Ще гледаме Шалке в техните фланелки на Газпром, като че ли компанията е естествен рекламен сътрудник от 2007 година насам - а не финансист на съветската държавна власт. С това и на войната.

Трябва да чакаме с неспокойствие финала на Шампионската лига на 28 май в Санкт Петербург. В Газпром Арена, близо до 462-метровата централа на компанията.

Топката се търкаля, рублата се търкаля – само че в този момент и танковете се търкалят. Триада от смут!

Шалке и УЕФА се пробват да се измъкнат с цялостни пояснения. Според мотото: Ние нямаме нищо общо с политиката на Путин...

Това е неистина! Разбира се, диктаторите употребяват спорта като хубав декор за своите мръсни каузи - и то освен след Олимпиадата в Пекин.

Когато Путин нахлуе в прилежащата страна и ѝ откаже каквото и да било право на битие, всяка граница е прекрачена! Футболът не може да продължава да отстъпва без отговор, до момента в който Путин е във война.

Поради тази причина:

- Без край на Шампионската лига в Санкт Петербург

- Без реклами на Газпром в Шампионската лига

- Без тениски на Шалке с логото на Газпром. Просто го залепете с тиксо. Това би било мощен знак. "


Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия-Украйна 672  Теодора Генчовска отпътува за Украйна Теодора Генчовска отпътува за Украйна  Гърция си обезпечава спомагателни газови доставки на фона на напрежението в Украйна Гърция си обезпечава спомагателни газови доставки на фона на напрежението в Украйна  НАТО: Изправени сме пред най-голямата опасност за европейската сигурност от генерации НАТО: Изправени сме пред най-голямата опасност за европейската сигурност от поколения
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР