Трябва да бъде ясно, че човекът на Путин в София

...
Трябва да бъде ясно, че човекът на Путин в София
Коментари Харесай

Бойко Ноев: Радев каза за Крим, но каза и за руското отровителство и българския Новичок

Трябва да бъде ясно, че индивидът на Путин в София е Борисов. И не е единствено тръбата, която удари България. Той се уговаряше с руснаците на секрети срещи, не персонално а с негови хора. Така че ГЕРБ, махайте го по-бързо. Той се отнася към вас, като към благосъстоятелност. Да махнат Борисв и създадат една естествена партия. Защото виновността и вредите, която Борисов им нанася, са забележими за всички, уточни той пред bTV.

Бориссов и неговият антураж, както и върхушката на Движение за права и свободи е това, което назоваваме мафия. С тях би трябвало да дават отговор и Гешев и Цацаров и всички от този антураж, безапелационен бе Ноев.

Няма по какъв начин някой да изолира президента. Ако бях на мястото на Радев, бих се изразил по различен метод за Крим. Днес към този момент има позиция на президенството, в което има ясна изразена позиция. Няма отклоняване от позицията на България като член на Европейски Съюз, изясни анализаторът.

Ряботи се за един по-хомогенен парламент, за едно по хомогенно държавно управление. Благодарение на усилието на Радев, ще имаме непоклатимост. А професор Герджиков да си подаде оставката, тъй като сподели, че ще продължат. Накъде професоре - към политиката или университета?, попита Ноев, разяснявайки политическата конюнктура в страната.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР