Трусовете около собствеността на английските клубове продължават и дни, след

...
Трусовете около собствеността на английските клубове продължават и дни, след
Коментари Харесай

Поставиха рекордна цена на Ман Юнайтед

Трусовете към собствеността на британските клубове не престават и дни, откакто стана ясно, че Европейската Суперлига няма да се реализира към този миг. Британските медии даже стигнаха до такава степен, че притежателите на Манчестър Юнайтед – семейство Глейзър, са сложили тъкмо избрана цена на клуба.

Според обявата, сумата е 4 милиарда паунда, към 4,6 милиарда евро.

„ Инвеститорите в клуба имат вяра, че евентуална оферта, която би била прегледана за продажба на клуба е 4 милиарда английски лири. Братята Джоел и Аврам Глейзър считат, че точно тази сума е добра, с цел да продължи контрола на Манчестър Юнайтед”, зове Mirror от Ирландия, само че изданието не разкрива източника си.

Напомняме, че последователи на отбора от „ Олд Трафорд” желаеха Глейзър да изоставен клуба след анонса, че Юнайтед е един от създателите на Европейската Суперлига. Джоел Глейзър се извини на почитателите, само че това не понижи гнева им.

Клубът бе закупен от американската фамилия през 2005-а година за 790 милиона лири. Манчестър Юнайтед е регистриран на Нюйоркската фондова борса, като фамилията има огромна част от капитала.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР