Трусът в управляващата коалиция и скандалите между сидеров и Симеонов

...
Трусът в управляващата коалиция и скандалите между сидеров и Симеонов
Коментари Харесай

Трус в коалицията! Валери Симеонов свали доверието си от Волен Сидеров

Трусът в ръководещата коалиция и свадите сред сидеров и Симеонов са на път да срутен устоите на парламентарното болшинство.
След като Сидеров упрекна Симеонов за човек на Сорос, през днешния ден пристигна ответният удар на водача на НФСБ.
Петима народни представители от Политическа партия НФСБ В 44-то Народно събрание: Валентин Касабов, Борис Ячев, Христиан Митев, Петър Петров, Славчо Атанасов, Георги Колев и Йордан Апостолов в особено послание декларират, че снемат доверието си от водача на ”Атака” Волен Сидеров.
"Народните представители от НФСБ снеха доверието от Волен Сидеров като ръководител на парламентарната група на „ Обединени патриоти “.
По мотив следващото нарушаване от Волен Сидеров на решението на Политическият съвет на Коалиция „ Обединени патриоти “ от 11 септември 2018 година, с което „ се утвърждава и поддържа активността на представителите на Коалицията – членове на Министерския съвет “, подписано от тримата ръководители на партиите от Коалицията, народните представители от НФСБ декларират, ще се съставляват от заместник-председателите на партията Валентин Касабов и Борис Ячев. От партията показват, че обществените изказвания и държанието на Волен Сидеров в страната и чужбина (вкл. в Русия) по никакъв метод не следва да се обвързват с Политическа партия НФСБ.
Депутатите на Сидеров пък бойкотираха Народното събрание през днешния ден и не пристигнаха на работа. Няма ги и публицистите на "Атака ", телевиизия "Алфа " също не излъчва. Ето цялостният текст на позицията на НФСБ без редакторска интервенция:

ПОЗИЦИЯ НА НАРОДНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА Политическа партия НАЦИОНАЛЕН ФРОНТ ЗА СПАСЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ

По мотив следващото нарушаване от Волен Сидеров на решението на Политическият съвет на Коалиция „ Обединени патриоти “ от 11.09.2018 година, с което „ се утвърждава и поддържа активността на представителите на Коалицията – членове на Министерския съвет “, подписано от тримата ръководители на партиите от Коалицията, НФСБ заява, че:
1. Считано от 17.10.2018 година народните представители на НФСБ снемат доверието от Волен Сидеров като изпълняващ длъжността Председател на парламентарната група „ Обединени патриоти “;
2. Считано от 17.10.2018 година народните представители от НФСБ ще се съставляват от заместник-председателите на партията Валентин Касабов и Борис Ячев;
3. Публичните изказвания и държанието на Волен Сидеров в страната и чужбина (вкл. в Русия) по никакъв метод не следва да се обвързват с Политическа партия НФСБ.

17.10.2018 година

НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ОТ Политическа партия НФСБ В 44-то Народно събрание:
ВАЛЕНТИН КАСАБОВ
БОРИС ЯЧЕВ
ХРИСТИАН МИТЕВ
ПЕТЪР ПЕТРОВ
СЛАВЧО АТАНАСОВ
ГЕОРГИ КОЛЕВ
ЙОРДАН АПОСТОЛОВ
РОСЕН ЖИВКОВ
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР