Трус в партия Възраждане; Депутатът обяви, че напуска и формацията,

...
Трус в партия Възраждане; Депутатът обяви, че напуска и формацията,
Коментари Харесай

Гунчева: Радвам, че съм в болнични и не ми се налагаше да гласувам заедно с Пеевски

Трус в партия " Възраждане " ; Депутатът разгласи, че напуща и групировката, и Народното събрание. При гласуването на вота на съмнение против кабинета в сряда Гунчева отсъства от залата.Невъзможност за персонална и медийна изява и съмнения за непосредственост на водача с ГЕРБ са измежду аргументите, които късно нощес показва в напускането си.

" Не е правилно и съставлява откровена клюка. Остава си за нейна сметка, аз съм последният човек, който ще излиза отсреща и ще изяснява по какъв начин това е правилно или не " разяснява Костадинов.

е в болничен от 31 май. Въпреки това преди дни в синхрон с партията си тя гласоподава в залата срещу ръководителя на Народното събрание Никола Минчев. Не отиде обаче в деня на вота на съмнение, с което гласовете против държавното управление станаха с един по-малко.

" Ние мислихме, че е в доста тежко физическо състояние. Тя самата ни изпрати фотоси и копие от болничен лист. Че докторът ѝ е забранил изобщо да става, камо ли да излиза от у дома. Каза - в случай че дойда, пожертвам да стана неработоспособен, описа Костадинов ".

Ден след вота на съмнение на 23 юни, видяхме да се движи свободно пред дома си в Пловдив. На фрагменти се вижда по какъв начин с накуцване тя се качва в автомобил и потегля в незнайна посока.

" Коляното ми е зле, сутринта бях на проучване, точеха ми кръв, през вчерашния ден бях на рентген, следобяд отново ходя на лекар, изясни тя.

" За първи път се веселя, че съм в болнични и не ми се постановяваше да гласоподавам дружно с господин Пеевски. Щях да гласоподавам с омерзение, сподели тя пред bTV.

На въпрос по какъв начин ще отговори на възможни обвинявания, че е била купена Гунчева отговори: " А може ли да кажете против каква услуга? Аз не съм самостоятелен, аз напущам Народното събрание.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР