Трудно се взима решение за децата и техните семейства. Това

...
Трудно се взима решение за децата и техните семейства. Това
Коментари Харесай

Д-р Мирослав Ненков с важен коментар за яслите и детските градини

Трудно се взима решение за децата и техните фамилии. Това е държавническо решение, което няма еднопосочен отговор. Това съобщи някогашният здравен министър и анестезиолог доктор Мирослав Ненков  Мирослав Ненков Мирослав Ненков е роден на 15 март 1969 година в град София. Завършил е компетентност.

По думите му е мъчно да се планува какво би се случило. И отварянето би трябвало да стане постепенно и мъдро.

В предаването „ ПитайБНТ “ той изясни, че като нелекар може да каже: „ Хайде, отваряйте ги към този момент тия градини “, само че като доктор знае, че не е толкоз елементарно.

Ненков сподели, че в някои страни са отворени занималните единствено за деца със характерни потребности, а в други – за родители, които са на първа линия с битката с ковид.

„ Не може на дребните деца да им кажем стойте на 2 м. Вирусът се предава от човек на човек, колкото и да се опитваха китайците да го скрият “, разяснява Ненков.

Той разяснява също, че стартирането на яслите и градините е държавническо решение, а това, че родители разрешават на децата си да се събират на групи е проблем на фамилията, въпрос на отговорност.

Родителите чакат с неспокойствие решението за яслите и детските градини

Мирослав Ненков  Мирослав Ненков Мирослав Ненков е роден на 15 март 1969 година в град София. Завършил е компетентност изясни още, че няма по какъв начин децата да се самоизолират едно в друго. На терзанията, че в случай че яслите и детските градини не се отворят, това ще понижи имунитетът на малчуганите, експертът сподели:

„ Това е спекулативно, лятото не е болестен интервал “, сподели Ненков.

Запитан дали той самият би си пуснал в подобен миг детето на ясла или детска градина, той бе безапелационен, че няма.

Мирослав Ненков  Мирослав Ненков Мирослав Ненков е роден на 15 март 1969 година в град София. Завършил е компетентност обаче счита, че може да се намерения за децата на лекари и служители на реда, които са ангажирани в битката със болестта.

Бившият здравен министър посъветва родителите да не се тормозят и да извеждат децата си, само че да заобикалят събирането с други хора.

„ Този вирус е нов. Виждате в другите страни е доста друго “, разяснява още Мирослав Ненков  Мирослав Ненков Мирослав Ненков е роден на 15 март 1969 година в град София. Завършил е компетентност.

В умозаключение той акцентира, че пандемията е посочила още веднъж, че всички българи схващат от медицина. Посъветва хората да не се поддават на всички трудове в интернет. Напомни, че няма обединен медикамент, който да лекува вируса. Не се знае дали след изцеление, може отново да се реактивира.

"Съвременната просвета споделя това - при този вирус би трябвало да стоим на разстояние ", безапелационен е Ненков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР