Трудно ми е да приема извиненията на майката на Северин.

...
Трудно ми е да приема извиненията на майката на Северин.
Коментари Харесай

Бившият съпруг на убитата Виктория: Народът да спре да мрънка, Северин е изверг

Трудно ми е да приема извиненията на майката на Северин. Това съобщи Свилен Максимов - някогашният брачен партньор на Виктория Маринова. Не зная какви извинения биха ми върнали Виктория, добави той.
В неделя административният шеф и водещ на едно от предаванията на русенската телевизия TVN Виктория Маринова е убита по време на своя дневен крос край Дунава.

Обвиняем за убийството все още е Северин Красимиров, който същият ден избягал в Германия.

Предпочитам да мисля за бъдещето, би трябвало да продължим това, което Виктория стартира, сподели Максимов. Той не мисли по какъв начин и дали в миналото ще елементарни.

Социалните тематики бяха в сърцето на Виктория. Тя мислеше за хората в неравностойно състояние, децата в неравностойно състояние, описа някогашният брачен партньор на убитата Виктория пред bTV.

Искам този народ да се промени, да спре да мисли за санкции, да спре да мрънка, акцентира Свилен Максимов.

Виктория обичаше да поправя нещата, добави той. Моментът за смяна е пристигнал, настоя някогашният брачен партньор на убитата журналистка.

Подхождаме със завист на действителността, това не дава резултат, счита Свилен Максимов.

Той дефинира килъра на Виктория като изрод. " Аз го ненавиждам ужасно доста ", показа някогашният брачен партньор. В отговор на апел за връщане на смъртното наказване той сподели: " даже и да го убием с камъни, това няма да върне Виктория ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР