Трудно е да се води диалог с хора, които бъркат

...
Трудно е да се води диалог с хора, които бъркат
Коментари Харесай

Цитат на деня: Как да водиш диалог с хора, които бъркат Австрия с Австралия

" Трудно е да се води разговор с хора, които бъркат Австрия с Австралия. Очевидно това е равнището на политическа просвета на избрана част от американския естаблишмънт. "

С тези думи съветският президент Владимир Путин окачестви американски политици, без да прецизира имена, разяснявайки нарасналото дипломатическо напрежение сред Вашингон и Москва на конференция в Китай.

Според Путин за въпросните хора " нищо не може да се направи ": " Американската нация - това е популярен народ, в случай че могат да търпят подобен брой хора с ниско равнище на политическа просвета, " добави още Путин, представен от ТАСС.

Според уеб страницата на следената от Кремъл телевизия RT (бившата Russia Today) президентът е имал поради мненията през 2007 година на тогавашния американски държавен глава Джордж Буш, който на среща на Азиатско-Тихоокеанското икономическо съдействие (на британски APEC) в Австралия първо благодари на Сидни, че " е подобен добър хазаин за среща на ОПЕК ", и след това описа по какъв начин някогашният австралийски министър председател Джон Хауърд е посетил " австрийски войски " в Ирак.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР