Трудни времена са. Хората са затворени по къщите, душите на

...
Трудни времена са. Хората са затворени по къщите, душите на
Коментари Харесай

5 неща на bTV Спорт, които да направите днес

Трудни времена са. Хората са затворени по къщите, душите на множеството са свити. И не се знае до по кое време. В миг като този взехме решение да ви сервира по малко светлина всеки ден. Кръстихме ги 5 неща, тъкмо от толкоз имате потребност, с цел да се усмихнете и да ви стане по-леко на сърцето. Някои ги знаете, други сте ги не запомнили, а трети откровено ще ви развеселят!

Научете:
Атрактивна и постоянно усмихната. Вдъхновяваща и с нюх за обществена задача. Несломима даже и в най-трудните моменти. Всичко това, само че и доста повече е лекоатлетката Ивет Лалова. Зад въздушните целувки, емблематичната татуировка и флирта с телевизионните камери се крие първенец от извънредно рядка порода. Спортен феномен с обезпечено място в историята.

В Токио през 2021 година Ивет ще вземе присъединяване на олимпийски игри за пети път в кариерата си. Така тя ще влезе в първокласен и подбран клуб, трансформирайки се в едвам четвъртата спринтьорка с такова достижение. Кои са другите - вижте тук:
Как Ивет изпревари Мерлин На 35 българката продължава да опровергава естествените закони


Прочетете:
" След утрешния ден " на Цветан Баяслиев. Един материал за бъдещето на българския волейбол - Георги Татаров и Александър Николов - наследник на един от водещите ни играчи в близкото минало - Владимир Николов.

Рамо до рамо, Георги и Алекс към този момент станаха балкански първенци до 17 години. Надеждата е жива! И за благополучие се простира:
След утрешния ден (СНИМКИ и ВИДЕО) Две момчета дадоха отговори на всички въпроси
Забавлявайте се в интернет:
През есента на 1986 година " Бешикташ " губи с 0:1 като посетител на " Анкарагюджю " в среща от 5-ия кръг на турското състезание. Победното попадение обаче отбелязва... реферът Ахмет Акчай. След дуела той е на първа страница освен в спортните вестници. Цяла Турция е в потрес!

Любопитното е, че в последна сметка първенец на страната става " Галатасарай ", който приключва с точка пред... " Бешикташ ". И всички още веднъж се сещат за Акчай. Повече от три десетилетия по-късно неговото попадение остава в историята като един от най-големите съдийски гафове.



Тествайте знанията си:
Легендарната имитация " Господ е българин! " е произнесена от неповторимия коментатор Николай Колев-Мичмана след втория гол на Емил Костадинов на " Парк де Пренс ". С късното попадение България печели с 2:1 против Франция и се класира за паметния Съединени американски щати '94, за сметка на " петлите ".

На коя дата чуваме за пръв път, че "Господ е българин! "? Гласувай Резултати

Гледайте:
Работата на футболния пратеник постоянно остава в сянка. Професията обаче е една от най-отговорните и в централите на ФИФА и УЕФА има огромна тежест.

Ивета Банкова-Стоянова е първата българка, която е била пратеник на мач от груповата фаза на шампионата, а точно " Атлетико " Мадрид - " Монако " през предишния сезон.

С нея ни срещна Валери Генов.
Първата българка, пратеник на мач от Шампионската лига (ВИДЕО) Футболът е нейният свят и професия
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР