Трудната победа над Франсис Тиафо осигури на Григор Димитров място

...
Трудната победа над Франсис Тиафо осигури на Григор Димитров място
Коментари Харесай

Трупам увереност и всичко се подрежда, доволен е Гришо

Трудната победа над Франсис Тиафо обезпечи на Григор Димитров място на 1/4-финалите на шампионата от сериите “Мастърс” в Торонто и българинът е благополучен, че още веднъж, както и в мача против Фернандо Вердаско, съумя да показва темперамент в най-важните моменти и да стигне до триумфа.

„ Не се съсредоточвам върху успехите или загубите. Искам да прогресирам, да усъвършенствам играта си. Последните дни несъмнено са положителни за мен. Не се представям на максимума на опциите си, само че сполучвам да реализира стремежи резултат. С всеки мач, с всяка точка натрупвам убеденост, ставам по-стабилен на корта и нещата си идват по местата. Това е чудесна стъпка напред”, сподели Григор.
SE VIENE UN PARTIDAZO. Grigor Dimitrov venció 7-6 (1) 3-6 7-6 (4) a Frances Tiafoe y avanzó a los cuartos de final del M1000 de Toronto, donde enfrentará a Kevin Anderson (le ganó 7-5 6-3 a Ivashka). pic.twitter.com/9KlhahrdYe
— Mega Deportes (@DeportesMega) 9 август 2018 година „ Когато позволих пробив в третия сет, имаше напрежение, само че се стремях да остана положителен, колкото и да беше мъчно. От дълго време съм в тура и съм привикнал. Знам, че мога да обърна всяко отрицателно нещо в позитивно”, оптимист е Димитров.

„ Кевин Андерсън играе необикновено през цялата година. Статистиката сочи, че той е любимец. Аз обаче съм стимулиран да продължа да се боря”, съобщи първата ни ракета по адрес на идващия си противник в Торонто.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР