Трогателна история от животинския свят ни разказа сайтът madlyodd.com. Тя

...
Трогателна история от животинския свят ни разказа сайтът madlyodd.com. Тя
Коментари Харесай

Трогателно: Мъж свири на пиано на стар и изстрадал слон, за да му донесе мир

Трогателна история от животинския свят ни описа уеб сайтът madlyodd.com. Тя гласи, че мъж на име Пол Бартън, който е добър пианист, посвещава моменти на остарелия слон Монгкол и му свири мелодии на Бетовен, Григ и Шуман. Единствената му цел е да сътвори мир и положителни мигове на животното, което е минало през тежки тествания.

Сега Монгкол е на 61 години (средната дълготрайност на живота им е до 70-80 година, някои доживяват до 100) и живее старините си на мира на територията на организация " Elephants World " в Тайланд. Преди да се озове тук обаче той е претърпял доста болежка и неправда - бил е употребен за дърводобив и е живял в плен. Теглейки дървета в тайландската гора години наред, тялото на този слон е деформирано, изгубил е дясното си око и бивника си. Той е избавен и доведен в " Elephants World ", с цел да прекара остатъка от дните си релаксирайки на независимост край река Квай.
Шокираща преживелица: Мъж пътува 8 часа в аероплан безусловно самичък (ВИДЕО)
Английският студент Кай Форсайт претърпява извънредно забавна обстановка неотдавна. Кай е от Дърби, Англия, само че учи в лицей в Ка...
Прочети повече


На едно местенце край реката господин Бартън е разположил пиано, край което се среща с Монгкол и му свири прелестни сонати. Често се случва, когато този благ човек отива към пианото, да вижда, че слонът търпеливо към този момент го чака там. Звуците на Бетовен, Шуман и Григ се смесват с плискащата се вода, а слонът слуша деликатно музиката и даже рядко помръдва. Въпреки претърпяната свирепост, той има нежна душа и демонстрира благодарност към индивида, който свири за него.



" Открих, че Монгкол е извънредно гальовен, сензитивен слон, който обича музиката, изключително това постепенно придвижване на Бетовен, което му изсвирвам понякога денем и нощта ", споделя Пол Бартън. Това величествено животно не е единственият избавен слон, за който свири пианистът на територията на организацията. Там има и други животни, които са минали през доста тежки времена.
Вижте по какъв начин тази жена отслабна с 63кг и прекатурна живота си (СНИМКИ)
За една невероятна история, която може да стимулира милиони дами по света, споделя британското издание " Mirror ". Жителка на британския...
Прочети повече
Трогателно: Мъж всеки ден води болното си куче в езеро, с цел да поспи (ВИДЕО)

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР