Трийсет и един стълба с общо 93 мощни лампи осигуряват

...
Трийсет и един стълба с общо 93 мощни лампи осигуряват
Коментари Харесай

Борят престъпността в Слънчев бряг с осветление на плажа

Трийсет и един стълба с общо 93 мощни лампи обезпечават тристранно осветление на плажа в к.к. " Слънчев бряг " нощно време. Ивицата е първата по нашето крайбрежие, която по цялото продължение е с построено осветяване. Вечер са осветени пясъкът, част от морето и крайбрежната алея. Новите лампи са инсталирани на високи пилони, на всяка точка има по три тела. Това заяви шефът на плажната линия Кирил Спасов.

От Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи разясниха, че това е една от новите ограничения този сезон, с цел да се подсигури безопасноста на летовниците.

" Целта е обезпечаване на сигурност, комфорт, естетична нощна атмосфера, оптималната сигурност за туристите. За нас това е главен приоритет. Гостите, без да имат терзания, могат да се разхождат по плажа и нощем. Непрекъснато получаваме доста високи оценки и положителни мнения от специалисти, проверяващи, туристи, за равнището, на което се поддържа линията - чистотата, сигурността, защитата, осветлението. Постигнали сме 100 % задоволеност на посетителите на плажа ", сподели Спасов, представен от Българска телеграфна агенция.

Ивицата в " Слънчев бряг " е дълга над 10 километра и тук-там е необятна повече от 60 метра. Специални машини почистват плажа, употребяват се най-ефективните техники за обработка на пясъка, които улавят боклука след пресяване, а след това заравняват обработените терени. Машините чистят всеки ден в часове, в които не основават дискомфорт на плажуващите. Освен машинно, плажът ежедневно се почиства и ръчно. Забавлението на туристите е обезпечено с разнородни атракции - водни спортове, сърф, плажен волейбол и други.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР