Триумфално посрещане беше устроено на волейболистките на Марица от стотици

...
Триумфално посрещане беше устроено на волейболистките на Марица от стотици
Коментари Харесай

Триумфално посрещане на Марица в Пловдив

Триумфално посрещане беше устроено на волейболистките на Марица от стотици техните правилни почитатели в Пловдив. Пловдивчанки пътуваха повече от 20 часа от сибирския град Красноярск, където след " златен гейм " се класираха за Шампионската лига.

 Марица ще играе в груповата фаза на Шампионската лига
Исторически героизъм за Марица - девойките на Иван Петков ще играят в групите на Шампионската лига

Пловдивчанки с неповторим поврат против Енисей (Красноярск)

Марица е първият български тим попаднал в елита в новия формат. В предишното носители на трофея бяха столичните грандове Левски и ЦСКА.

Ето какво показа мениджърът на тима Борислав Хлачев пред БТВ:

" Ние още не можем да осъзнаем какво сме създали. Емоцията си продължава. Ние общо взето не сме спали, то и нямаше време ".

Стотици пловдивчанки се стекоха пред стадион Локомотив в града, с цел да приветстват първия български женски волейболен тим, който ще играе в групите на най-силния европейски клубен шампионат Шампионска лига - Марица.

Нася Димитрова беше щастлива, че песимистите бяха опровергани:

" Имаше хора, които ни подлагаха на критика и ни питаха къде сме тръгнали против подобен тим. Няма непреодолими противници. Всичко зависи от това какъв брой мощно желаеш успеха ", съобщи тя на родна земя.

Момичетата на Иван Петков направиха същински героизъм, като завоюваха 4 следващи гейма в негостоприемната зала на третия в съветското състезание.

Жребият за групите е в петък, 17-ти ноември. Марица сигурно ще докара в Пловдив три от най-силните тимове в Европа. Но който го е боязън от мечки, да не върви в гората.

 Марица към този момент е в европейския хайлайф
Марица към този момент е в европейския хайлайф

Вижте кои са възможните съпернички на българките в Шампионската лига
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР