Трите балтийски републики - Естония, Литва и Латвия, както и

...
Трите балтийски републики - Естония, Литва и Латвия, както и
Коментари Харесай

Край! Кои държави окончателно отрязаха Русия

Трите балтийски републики - Естония, Литва и Латвия, както и Полша, не разрешиха влизането на съветски жители от 19 септември, в това число на тези с шенгенски визи, издадени от трети страни в Европейски Съюз. Ограниченията, които влязоха в действие в 00:00 часа, ще имат някои изключения, само че към този момент съветските туристи могат да минават границата със съюза по суша единствено през Финландия.

Освен това от среднощ Швейцария спря опростеното издаване на визи за руснаци, написа " Свободна Европа ".

-->

" Заедно с Латвия, Литва и Полша взехме решение да въведем общи ограничавания върху туризма за съветски жители, с цел да защитим публичния ред и сигурност ", сподели министър-председателят Кая Калас, представена в известие на уеб страницата на естонското държавно управление. " Русия донесе война в Европа и употребява всички принадлежности, с цел да подкопае нашите общества.

Като гранични страни на Европейски Съюз, ние би трябвало да пазим сигурността на Европа. В момента не е допустимо да се подсигурява, че съветските жители не съставляват опасност за сигурността.

Беше реализирано районно съглашение и в този момент ще продължим да работим за ограничение на туризма за съветски жители в целия Европейски Съюз ", добави тя.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР