Трите българчета,които бяха в неизвестност, след като бомба избухна в

...
Трите българчета,които бяха в неизвестност, след като бомба избухна в
Коментари Харесай

Щастлива развръзка: Откриха живи трите българчета, които бяха в неизвестност в Газа

Трите българчета, които бяха в неопределеност, откакто бомба избухна в техния регион в Газа , са открити живи.

По знамение, сега на офанзивата са се намирали на 100 метра от постройката, в друга сграда, оповестиха за NOVA техните близки, които са съумели да се свържат с тях.

Вчера бабата на децатаИнширах Шарафи описа, че майката и децата отишли в Газа, малко преди да стартират ударите. Първоначално тебили в северната част на анклава, само че тръгнали на юг в търсене на сигурност. След като връзката с тях прекъснала, бащата на децата също тръгнал от България към границата с Египет . С вярата да срещне фамилията си на граничната вадичка, когато най-сетне бъде отворен филантропичен кулоар.

Дни преди да стартира войната, снахата на Шарафи и трите ѝ внучета - всичкибългарски жители, отиват при родственици в Газа. Синът ѝ остава в България. Държи връзка с тях до нощта, когато бомба избухва и взривява къщата, в която са всичките ѝ родственици.

„ Брат ми, с един от неговите синове, излизат да носят храни. Те се връщат ицялата 4-етажна постройка рухва върху тях. Живеещите в нея са към 70 души и към този момент са извадили 40 починали, измежду които и майка ми. Всичките ми племеници и внуците на моя брат са си отишли ”, показа Шарафи.

Източник:nova.bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР