TripAdvisor ще показва специално уведомление към материалите за почивка, които

...
TripAdvisor ще показва специално уведомление към материалите за почивка, които
Коментари Харесай

TripAdvisor с промени по сайта си след множество доклади

TripAdvisor ще демонстрира особено съобщение към материалите за отмора, които разгласява на своя уебсайт, в случай че е докладвано от потребителите, че са станали жертва на закононарушение, предава IBTimes.

Промяната идва след обвинявания към компанията, че се е пробвала да скрие отчет за обезчестяване и разразилата се стихия след това. Специални „ баджове “, оградени в алена рамка в горния завършек на страницата ще е знак за хигиенични проблеми, сигурност и случаи на дискриминация в продължение на до три месеца. „ Ако проблемите продължат, ние е удължим времето, в което ще се показва баджът. Тяхната ще е информативна, не наказателни “, предава представител на компанията. Очаква се решенията за слагането на съответни баджове да се взимат от специфичен комитет.

Заедно с това, компанията стяга ограниченията против подправените ревюта. TripAdvisor към този момент са взели ограничения против три обекта в Мексико, където консуматори на уеб страницата са станали жертви на полови похищения, а компанията е премахнала техните отчети от уеб страницата си.

Настоящето решение на компанията идва след голям брой недоволства от страна на дами, които години наред са предавали за сходен жанр произшествия. Компанията отстранява не един, а два пъти отчет на млада британка за хотел в Канкун, определяйки изказванията ѝ за клюка.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР