Tripadvisor обяви достигането на един милиард отзива. За да отбележи

...
Tripadvisor обяви достигането на един милиард отзива. За да отбележи
Коментари Харесай

Tripadvisor достигна 1 млрд. отзива и сподели много интересни факти за тях

Tripadvisor разгласи достигането на един милиард отзива.

За да означи случая, паметният уебсайт за пътешественици показа някои занимателни обстоятелства за наличието на платформата, откогато тя е учредена преди 22 години от сегашния президент и основен изпълнителен шеф Стивън Кауфер, Лангли Щайнерт, Ник Шани и Том Палка.

Оказва се, че мястото за настаняване с най-вече мнения в историята на Tripadvisor е Luxor Hotel & Casino в Лас Вегас, Невада, с над 48 200 отзива.

Най-оценяваният ресторант е Pasteis de Belem в Лисабон, Португалия, с над 52 600 отзива.

Атракцията с най-вече мнения е Basilica de la Sagrada Familia в Барселона, Испания, с над 164 200 рецензии, показва Daily Mail.

Най-дългата оценка на британски език, писана в миналото в Tripadvisor, се състои от 17 241 думи. Това е дело на @The_Budges за престой в хотел Playa Pesquero Resort в Куба.
View this post on Instagram
A post shared by Tripadvisor (@tripadvisor)

Но точно @82manuelal от град Люксембург е най-плодотворният рецензент на Tripadvisor - с повече от 7000 отзиви, откогато става член на уеб страницата през 2015 година

Пътникът, разгласил най-вече фотоси едновременно, е @PaoloRiccardoCarrara от Рим. Той е съдействал с големия брой от 102 272 фрагменти, общо 313 651 фотоси.

Титлата "най-пътуващ член на Tripadvisor " отива при @damienstack, който е разгласил мнения за 176 разнообразни страни. Той е от Ирландия и в действителност е посетил всички 193 страни по света, показват от Tripadvisor.

Трите най-споменавани ястия в рецензиите на заведения за хранене са - пица (10 400 980 споменавания), къс (8 467 574 споменавания) и салата (7 374 595 споменавания).

И най-после, има мнения от пасажери, които не са изключително удовлетворени от емблематични международни забележителности:

* Всички посочени данни, свързани със наличието на Tripadvisor, са точни към 12 януари 2022 г.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР