TripAdvisor безспорно е един от сайтовете, които ни отварят много

...
TripAdvisor безспорно е един от сайтовете, които ни отварят много
Коментари Харесай

Гид на TripAdvisor ви е изнасилил? Напишете ревю за него...

TripAdvisor несъмнено е един от уеб страниците, които ни отварят доста порти пред това кое място да посетим, когато сме в различен град.
 Лейди Гага, Ар Кели,
И Лейди Гага атакува Ар Кели

Обвиненията в полово посягане против малолетни са в основата

Сайтът обаче се забърка в много сериозна каша. Жена, която е поискала да остане анонимна, се оплака от отношението на TripAdvisor към нея. Тя твърди, че е била изнасилена от гид, който не работи за уеб страницата, само че попада в него като човек, който може да ни разведе из забележителностите на дадения град, и всеки може да се възползва от услугите му. Оказва се, че въпросният гид има и много положителни оценки и ревюта в TripAdvisor.

Жената, несъмнено, се е обърнала към TripAdvisor, споделила е за случилото се и е поискала съответна реакция от тяхна страна, с цел да бъдат предизвестени всички с що за човек си имат работа. Тя обаче е получила много чудноват отговор. От уеб страницата са я посъветвали просто да напише ревю за въпросния гид.

Публикация, споделена от Dam Caffe Bistrot (@dam_caffebistrot) на Мар 20, 2019 в 4:20 PDT

Това е разгневило дамата и тя започва петиция в уеб страницата Change.org, която цели да накара TripAdvisor да спре да прикрива случаите на полово принуждение.

Business Insider написа, че все още петицията е подписана от над 142 000 души. В текста към нея се споделя, че сходно отношение е неуместно, а и даже да бъде обещано отрицателно ревю за въпросния човек то ще бъде затрупано от всички последващи.
 Джони Деп, Амбър Хърд, обвиняванията в домашно принуждение и за какво артистът съди някогашната си брачна половинка
Защо Джони Деп съди Амбър Хърд за 50 милиона $

Актьорът бави, само че не не помни

Пред няколко седмици The Guardian заяви, че има над 40 случаи на дами, които са били жертва на полово принуждение в хотели, които са промотирани от TripAdvisor.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР