Тринайсет зрелостници от шуменските училища получиха днес медал с лента

...
Тринайсет зрелостници от шуменските училища получиха днес медал с лента
Коментари Харесай

Кметът на Шумен Любомир Христов награди първенците от Випуск 2020

Тринайсет зрелостници от шуменските учебни заведения получиха през днешния ден орден с лента в цветовете на знамето на града и диплом за отличен триумф и високи достижения през целия курс на образование, оповестиха от Община Шумен.
 Община Шумен
Празничната гала се организира в двора на музея “Панчо Владигеров ” в региона на възрожденските къщи. На нея участваха зам.-кметът по обучение и просвета Найден Косев, ръководителят на комисията по обучение към Общинския съвет Албена Неделчева, шефове на учебни заведения, учители и родители.

Кметът Любомир Христов поздрави зрелостниците за отличните резултати, които са постигнали през годините на своето образование в междинния курс . “Светът е пред вас. Той ще ви открие пътищата, по които да продължите.

Учете и станете положителни експерти. Но би трябвало да знаете, че ви предстоят и неща, които никой няма да ви преподава особено. Вие сами ще разберете, какъв брой е значимо да бъдеш виновен към себе си и към другите, с цел да успееш. Животът ще бъде вашият преподавател. Постигнете фантазиите си. Създайте фамилии, отгледайте деца и бъдете положителни родители.

Но на първо място бъдете положителни хора. Помнете своето отечество и се върнете още веднъж тук “, с тези думи Христов се обърна към зрелостниците. Специално за тържеството кметът предложения и своя посетител Ивайло Александров – младеж, който е живял в Шумен, учил е в Испания кино изкуство, приключил е във Франция, а през днешния ден работи това, за което постоянно е мечтал – написа кино музика.

Христов напомни, че преди дни Симфониета Шумен свири негови произведения. „ Може би след време някой от вас също ще се завърне със спомените си за родния град и ще бъде на неговото място тук ”, сподели кметът и пожела на всички да реализират фантазията си като Ивайло.
 Община Шумен
За празничната атмосфера по време на събитието способстваха и Гергана Петрова, Галя Божкова, Теодора Юлкова от шуменския симфоничен оркестър, които извършиха произведения от Панчо Владигеров, фрагменти от типичен творби и кино комбинация на Ивайло Александров, която беше особено приспособена като привет към първенците на випуска. Ивайло също им пожела на добър час и ги увери, че същинското благополучие е да правиш това, което обичаш, което ти носи наслаждение и развлечение.

Петра Валентинова Жечева, отличник на Професионалната гимназия по стопанска система, б лагодари от името на своите връстници на учителите, родителите и на всички, които са ги подкрепяли през годините, за приятното празненство, проведено в тяхна чест.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР