Тримата загинали при адския сблъсък в петък вечерта на спирка

...
Тримата загинали при адския сблъсък в петък вечерта на спирка
Коментари Харесай

Загинаха трима чужденци, пометени от дрогиран шофьор

Тримата починали при адския конфликт в петък вечерта на спирка “Евксиноград ” са чужденци - двама французи и един англичанин, оповестяват от пресцентъра на полицията в морския град.

На излизане от бензиностанция пред входа на резиденцията лек автомобил е бил затрит от движещо се към града BMW.

Сигналът е подаден в 22:22 часа, фолксвагенът с трите жертви се опитал да направи неразрешен противоположен завой, навлизайки в насрещното платно, маневра, за която има подложен забранителен знак. Според очевидци BMW-то се е движело с доста висока скорост.

От удара са починали двама френски граждани- - жена на 50 година, мъж на 67 и англичанин на 59-годишна възраст. Шофьорът на БМВ-то е варненец на 46 година е без съществени пострадвания.

При направения на място наркотест е открита приложимост на метамфетамин и амфетамин. Мъжът е арестуван за 24 часа.Образувано е досъдебно произвеждане, работата по случая продължава.

От пресцентъра на прокуратурата припомнят, че институцията е подхванала голям брой начинания за изменение на Наказателния кодекс за закононарушенията по превоза – увеличение на глобите, лишаване на МПС, свързани с закононарушения по превоза след приложимост на алкохол и наркотични субстанции.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР