Тримата тенис титани Роджър Федерер, Новак Джокович и Рафаел Надал

...
Тримата тенис титани Роджър Федерер, Новак Джокович и Рафаел Надал
Коментари Харесай

Федерер, Надал, Джокович в едно по-различно интервю

Тримата тенис титани Роджър Федерер, Новак Джокович и Рафаел Надал дадоха любопитно взаимно изявление за BBC Breakfast. И тримата сега се борят за трофея на Заключителния шампионат на ATP в Лондон. На Федерер му следва решителен конфликт с Джокович в груповата фаза в четвъртък, а Надал и сърбинът са в борба за това кой ще приключи годината като №1 в света.

На въпрос дали тримата са другари, Джокович отговори по следния метод: “От толкоз доста години сме в тура, че вероятно виждам тези момчета по-често от родителите ми”.

Измежду тримата Надал е единственият, който към момента няма деца. Испанецът се ожени предишния месец за дългогодишната си другарка Сиска. Федерер пък описа, че около пътуванията с Мирка и четирите деца му се отваря “много работа” и безсънните нощи не са нещо извънредно.

На въпрос за това по кое време ще се отдръпват от професионалния тенис, 38-годишният Федерер с усмивка допусна, че ще бъде първият, който ще го направи, защото е най-възрастният. Джокович пък счита, че най-вероятно тримата ще се откажат едновременно.

Надал похвали Анди Мъри за впечатляващото му завръщане в ATP тура след застращаваща кариерата травма, а в края на изявлението към тримата огромни се причислиха и по-младите им противници в Лондон Александър Зверев, Даниил Медведев, Стефанос Циципас, Доминик Тийм и Матео Беретини.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР