Тримата господа от семейство Стораро - Тони и синовете му

...
Тримата господа от семейство Стораро - Тони и синовете му
Коментари Харесай

Емрах Стораро хвърчи с 200 км на пътя, утешава се след раздялата с Теди Александрова

Тримата господа от семейство Стораро - Тони и синовете му Фики и Емрах постоянно са се отнасяло с безгранична обич към спортните коли и високите скорости. И защото Стораро-старши разполага с задоволително финансови благоприятни условия и тримата са притежатели на тузарски зверове на четири гуми.

И до момента в който Тони и Фики не се хвалят в обществените мрежи с неразумно повдигане на високи скорости, Емрах несъмнено обича да демонстрира какъв брой е самоуверен на пътя и по какъв начин безусловно лети с автомобила си. Младият артист даже и не се поколебава да покаже на почитателите си какви ги прави зад кормилото и в едно от последните си сторита разгласява видео, в което още веднъж препуска с колата си с 200 км/ч. Не липсват и рискови решения, като несъответствуващи изпреварвания и внезапни маневри.



Емрах е собственик на шофьорска брошура едвам от няколко месеца, само че явно самочувствието му е забележително устойчиво. Той е правел сходни прояви и преди да получи удостоверение за ръководство на МПС, като тогава се наложи Тони Стораро да го оправдае обществено, че му остава само да вземе изпита за брошура, само че е изкарал всички нужни часове по кормуване.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР