Тримата големи в тениса - Новак Джокович, Рафаел Надал и

...
Тримата големи в тениса - Новак Джокович, Рафаел Надал и
Коментари Харесай

Мадрид събира отново Тримата големи в тениса

Тримата огромни в тениса - Новак Джокович, Рафаел Надал и Роджър Федерер, още веднъж на едно място! Добрата вест за почитателите беше доказана, откакто уредниците на шампионата в Мадрид (30 април-9 май) разкриха, че най-хубавите 20 в света ще вземат участие в конкуренцията.

Това значи, че в испанската столица още веднъж може да забележим дълго чакани мачове сред двама от тримата. Лидер в ранглистата е Джокович, Надал е трети, а Федерер - седми.

Снимка: Reuters

Тримата огромни, които имат общо 58 трофеи от Големия шлем (Федерер и Надал имат по 20 трофеи, а Джокович - 18), не са играли на един и същи шампионат от януари 2020 година Тогава, преди пандемията, те участваха на Откритото състезание на Австралия.

Снимка: Reuters

След това швейцарецът реши да се подложи на интервенция на коляното. Той отсъства от корта 13 месеца, а след завръщането си през март 2021 година изигра единствено 2 мача.

Надал и Джокович продължиха да се борят за трофеи и точки, като даже играха един против различен през 2020 година на " Ролан Гарос ". Тогава испанецът победи на край.

Снимка: Reuters

Участие в шампионата в Мадрид е декларирал и Григор Димитров, който е номер 17 в международната класация сега.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР