Трима вратари могат да имат нов отборЯнуари е месецът на

...
Трима вратари могат да имат нов отборЯнуари е месецът на
Коментари Харесай

Вижте българските национали, които очакват трансфер през 2024 година

Трима вратари могат да имат нов тим

Януари е месецът на зимните подготовки, а също и на прехвърлянията. По традиция зимния прозорец не се слави с шумни покупко-продажби, само че има и изключения. Не е изключено през идващия един месец да има освен клюки, само че и действителни предложения за български играчи. Георги Русев към този момент пое към швейцария, с цел да подпише със Сион, а Симеон Петров стана благосъстоятелност на полския Шльонск. Има още национали на България, които могат да поемат към чужбина.

Светослав Вуцов

Титулярният вратар на Славия е с изтичащ в края на сезона контракт. Към днешна дата няма изясненост дали стражът ще остане на стадион " Александър Шаламанов " или ще си тръгне със свободен трансфер през лятото. Ако " белите " желаят да вземат трансферна сума за своя №1, би трябвало да го продадат през зимата. Проблем за Вуцов се явява дребното мачове през есента, когато се възстановяваше от интервенция на коляното.  

Даниел Наумов

Още един вратар на националния тим е с изтичащ договор. През лятото Наумов ще бъде свободен сътрудник, а от ноември насам се твърди, че той към този момент се е схванал с немския Кайзерслаутерн. Все по-вероятно наподобява вратарят да смени клубната си принадлежност, а това ще се случи най-късно през лятото. 

Иван Дюлгеров

По подигравка на ориста и тримата родни национали под рамката могат да са с нов тим през 2024 година. Дюлгеров прави отлична акция за Черно море и на няколко пъти към този момент призна, че е подготвен за трансфер в чужбина. Интерес към него не липсва. Ситуацията наблюдават клубове от Чехия и Турция. Не е изключено Дюлгеров да остане на " Тича " до ля

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР