Трима водачи имат наложени глоби за повторно превишаване на скоростта,

...
Трима водачи имат наложени глоби за повторно превишаване на скоростта,
Коментари Харесай

ОДМВР-Шумен наложи глоби за превишена скорост за близо 4000 лева на трима водачи

Трима водачи имат наложени санкции за наново превишаване на скоростта, оповестиха от ОДМВР-Шумен.

Глоба на стойност 1200 лв. за превишена скорост е наложена на лидер на лек автомобил „ Пежо “ 208 с бургаска регистрация, която при позволена скорост от 50 км/час в село Струйно е минал със 100 км/ час. Причинате е превишението от 50 км/час над оптимално позволената скорост санкцията е 600 лв., само че поради осъщественото нарушаване в изискване на повторност в едногодишен период от влезнал в действие електронен фиш за санкцията. Водачът е нарушил разпоредбите за придвижване на 3 март в обедните часове.

На 4 март е било открито нарушаване на лидер на лек автомобил „ Ауди А “ 6 с варненска регистрация, който минал до пътен възел за Автомагистрала „ Хемус “ със скорост от 115 км/ час при позволена 50/км/час. За превишението от 65 км/час над оптимално позволената скорост на лидера е публикуван електронен фиш за налагане на санкция в размер на 1400 лв. . Нарушението е осъществено в изискванията на повторност за период от една година.

Водач на лек автомобил „ Мерцедес “ Ц 270 с разградска регистрация е бил открит да надвишава скоростните режими на път I-2 – Панайот Волов- Белокопитовов, посока към Шумен. При въведено ограничаване от 60 км/ час лидерът е минал на 7 март по обяд със 117 км/ час. В условия на наново в едногодишен период нарушаване на скоростните режими му е наложена санкция в размер на 1300 лв. .

Министерство на вътрешните работи иззе над 2500 автомобила от пияни и дрогирани водачи от 1 август до момента

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР