Трима от убитите в Чикаго са българи - две жени

...
Трима от убитите в Чикаго са българи - две жени
Коментари Харесай

Трима българи са сред жертвите на стрелеца от Чикаго

Трима от убитите в Чикаго са българи - две дами и едни мъж. Те бяха убити по време на вечеря с още един американски жител по генезис в дома им късно в събота. Петата жертва към момента се бори за живота си в болница, заяви българския консул Иван Анчев в града с най-голямата наша общественост зад граница.
Двама от българите са съпрузи в техните ранни 40 години,а втората жена е на над 60 години, сподели Анчев. Те са имали законен статут. Загиналият мъж е и американски жител, а брачната половинка му е обитавала в Съединени американски щати със зелена карта.
Както Actualno.com заяви случаят станал на 12 октомври към 5 ч. следобяд в жилището на фамилията на улица „ Уест Ървинг Парк ” в Чикаго. Властите не престават да събират информация за това, което се е случило. Снимки и видео от мястото на случая можете да видите в тази публикация.
Според българският консул Анчев, става дума за ликвидиране от битов темперамент. Стрелецът е на 67 години, американец, строителен служащ, който познавал жертвите. Той живеел в същия комплекс с жилища от 15 години.
В събота вечерта той излязъл от своя апартамент и отишъл до жилището на съседите си българи. „ Когато той влезнал в жилището на съседите си, четиримата души вечеряли. Все още не знаем за какво, само че мъжът почнал да стреля и умъртвил четиримата. ”, сподели пред медиите зам.-шефът на полицията Антъни Рико.
Властите са разкрили оръжието на закононарушението – персоналният револвер на хипотетичния причинител. Той е задържан. Според тях той е имал проблеми с контрола върху гнева си и преди е влизал в спречкване със съседите си.
„ Знаем, че са имали предходни произшествия, които не са били докладвани на полицията, които включват повдигане на звук, замяна на неприятни погледи и даже стълкновение един с различен. Знаем, че жертвите и килърът са имали минало. Знам, че те са били на прицел, не е инцидентно. ”
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР