Трима от футболистите на ЦСКА, които лекуваха различни проблеми по

...
Трима от футболистите на ЦСКА, които лекуваха различни проблеми по
Коментари Харесай

Страхотни новини за Стойчо Младенов

Трима от футболистите на ЦСКА, които лекуваха разнообразни проблеми по време на паузата – Томас Лам, Георги Йомов и Брадли Мазику, ще могат да играят в утрешния мач с Арда на „ Българска войска “, написа „ Мач Телеграф “.

Финландецът получи контузия току преди срещата с ЦСКА 1948 (1:0) и поради това като титуляр стартира Карол Метс.

Лам отпадна и от националния отбор на Финландия. Той обаче към този момент е добре. Друг е въпросът дали Стойчо Младенов ще му гласоподава доверие като титуляр против гостите от Кърджали.

Брадли Мазику почувства болежка по време на гореспоменатия дуел с ЦСКА 1948. Той също не пътува за мачовете на Конго и остана в България, където протече възобновяване му. Ясно е, че Мазику ще бъде титуляр отляво на отбраната на „ алените “ на следващия ден.

Георги Йомов пък не беше контузен, а имаше различен вид здравословни проблеми. Заради тях крилото отпадна от срещите на националния тим с Украйна и Швейцария. По всичко проличава, че и Йомов ще стартира от първата минута против Арда.

След като Бисмарк Чарлс към този момент е изцяло здрав и даже вкара два гола на Литекс в контрола, в лазарета на „ алените “ остават единствено двама футболисти.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР