Трима мъже са задържани за серия от кражби в Айтос

...
Трима мъже са задържани за серия от кражби в Айтос
Коментари Харесай

Трима младежи са арестувани заради кражби в Айтос и Пирне

Трима мъже са арестувани за серия от обири в Айтос и Пирне.

От пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас прецизират, че айтоските служители на реда са арестували 22-годишен бургазлия и 19-годишен мъж от айтоското село Пирне, които:

  • сред 4 и 11 февруари са откраднали 10 тенекии с пчелен мед /на стойност към 2000 лева./ от стопанска сграда в с. Пирне, благосъстоятелност на 47-годишен бургазлия;
  • сред 17 и 22 февруари , посредством взломяване капачката на резервоара, откраднали от товарен автомобил, паркиран на айтоската улица „ Хаджи Димитър “, към 150 литра дизелово гориво ;
  • сред 26 февруари и 1 март посредством взломяване капачката на резервоара, откраднали от товарен автомобил, паркиран в промишлената зона против бензиностанция „ Шел “ в Айтос, към 200 литра дизелово гориво на обща стойност 550 лв..

Констатирано е още, че 22-годишният бургазлия в съучастничество със 17-годишен юноша от руенското село Речица сред 31 март и 6 април, още веднъж посредством взломяване капачката на резервоара, откраднали от товарен автомобил, паркиран в някогашния „ Булгарплод “ в Айтос, към 150 литра дизел .

И тримата причинители са създали цялостни признания , като част от откраднатото гориво е открито и конфискувано. Работата по случаите продължава от чиновници на Районното ръководство в Айтос.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР