Трима мъже са качили принудително 19-годишен младеж в кола в

...
Трима мъже са качили принудително 19-годишен младеж в кола в
Коментари Харесай

Трима качиха младеж в кола и го заплашиха с пистолет

Трима мъже са качили наложително 19-годишен юноша в кола в Бургас, след което го отвели до двора на университет в града. След голям брой закани и изстрел с револвер, похитеният бил заставен да легне на земята и да изчака отдръпването на причинителите.
Инцидентът, за който от полицията оповестяват публично през днешния ден, е от вечерта на 3 декември. На идващия ден  - 4-ти декември,  в Първо Районно ръководство е получено известие от 19- годишен бургазлия за това, че в региона към денонощен магазин на ул. " Св.Св. Кирил и Методий " в центъра на Бургас, е бил принуден да се качи в лек автомобил " БМВ " с бургаска регистрация.
Младежът е бил откаран до двора на университет " Проф. доктор Асен Златаров " в к-с " Славейков ". След голям брой закани и закани, както и след изстрел с револвер в земята, похитеният е бил заставен да легне на земята и да изчака отдръпването на причинителите.
В резултат на бързите полицейски дейности е открита самоличността им – това са трима бургазлии на възраст от 26 до 28 години, заяви представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи Цветелина Рандева.
По данни на проверяващи причина за отвличането са неуредени междуличностни взаимоотношения сред 19-годишния бургазлия и един от причинителите.
Проведени са голям брой процесуално-следствени дейности, открити са очевидци и всички лица, съпричастни към действието. Автомобилът, с който се придвижвали причинителите, е конфискуван. Иззет е и газов револвер, с който е създаден изстрел. Работата по изцяло документиране на случая продължава от чиновници на Първо Районно ръководство, споделиха още от полицията.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР