Трима мъже от село Глогово на възраст 20, 21 и

...
Трима мъже от село Глогово на възраст 20, 21 и
Коментари Харесай

7 души са задържани за побои в Тетевен и Угърчин

Трима мъже от село Глогово на възраст 20, 21 и 22 години и 23-годишен от Градежница са арестувани в районно управление (на МВР) Тетевен като съпричастни към нанесен побой над 32-годишен мъж.

Сигнал за скандал постъпил в районно управление (на МВР) Тетевен в събота към 5 часа сутринта. В него се казвало, че пред дискотека в града има и сборичкване нежду група мъже. На място е изпратен полицейски екип, като са открити и арестувани четирима души, а пострадалият е откаран от екип на Спешна помощ за обзор и следващо лекуване в болнично заведение.

По случая в районно управление (на МВР) Тетевен е формирано досъдебно произвеждане по член 129 алинея 1 от Наказателен кодекс и работата по определяне на аргументите за побоя и всички участници в него продължава под управлението на прокуратурата.

Четирима мъже от Угърчин, на възраст от 20 до 40 години пък са арестувани за 24 часа в районно управление (на МВР) в града за изясняване на тяхната съпричастност към хулигански дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и нанесен побой над 28-годишен техен съгражданин. Инцидентът е станал на 17 март към 12.30 ч. на улица в Угърчин. По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 325 алинея 1 от Наказателен кодекс и работата по изясняване на аргументите за спора продължава.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР