Трима футболисти на Чарлтън Атлетик- клуб от второто ниво на

...
Трима футболисти на Чарлтън Атлетик- клуб от второто ниво на
Коментари Харесай

Трима футболисти на Чарлтън отказаха да играят при подновяването на Чемпиъншип

Трима футболисти на Чарлтън Атлетик- клуб от второто равнище на футбола в Англия, отхвърлят да играят в доиграването на шампионата в Чемпиъншип, откакто беше разгласен прелиминарен проект за рестарт от 20-и юни. Това разгласи мениджърът на клуба Лий Бойър, като в групата на отказалите е и голмайсторът на отбора Лайл Тайлър, опасяващ се от травми.

Бойър разгласи пред "talkSPORT " имената и на другите двама играчи. Това са опитният защитник Крис Соли, който играе за червеношийките от 2009-а година, както и пристигналият чартърен халф Дейвид Дейвис. Чарлтън е заплашен от изпадане, а договорите изтичат на 30-и юни. Футболистите би трябвало да подпишат едномесечни анекси, с цел да бъдат постоянно картотекирани при непредвиденото удължение на шампионата.

"Имаме 15 футболисти, които ще се окажат без контракти. Отделно имаме шестима, които са ни дадени чартърен, а също по този начин и трима от футболистите с изтичащи контракти към този момент са се разбрали и отиват в други клубове, обезпокоен е младият ментор.

"За нас като тим Лайл е доста значим състезател. Малко като Трой Дийни за Уотфорд. Когато играе, можем да печелим мачове, а Лайл сподели, че няма да играе поради риск от травми. Представяте си в този момент какъв брой ми е мъчно като треньор, нали?, обезпокоен е Лий Бойър.
"Крис Соли, както и даденият ни чартърен от Бирмингам Дейвис ми обявиха, че няма да се върнат в тима, добави експертът.

Лайл Тейлър е вкарал 11 попадения за Чарлтън през този сезон, като тимът е на 22-о място в класирането, на две точки под чертата на изпадането.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР