Трима души са задържани в Провадия за отправяне на заплахи

...
Трима души са задържани в Провадия за отправяне на заплахи
Коментари Харесай

Трима души са задържани в Провадия - заплашвали избиратели и не им позволявали да гласуват

Трима души са арестувани в Провадия за отправяне на закани против гласоподаватели и опит за възпрепятстване на опцията им да упражнят правото си на глас. По данни на локалната полиция, престъпно проявените са следени от дни, като карцерът им е осъществен нощес към 22ч.

Задържани са за 24 часа, като по случая към този момент има формирано досъдебно произвеждане в районна прокуратура Варна. Специализираната полицейска интервенция на територията на област Варна ще продължи и след изборния ден, като не е изключено да има още арестувани. Наблюдават се още лица.
Движели са се в региона на ромската махала заедно с коли, като заканите са главно вербални към жителите на ромска махала. Лицата са престъпно проявени и осъждани от знаковите за района фигури, известни са на полицията и по време на други избори е протичала информация за тях, че са взели участие в пазаруването на гласове.
Комисар Веселин Вълчанов – шеф отдел „ Криминална полиция “ към ОД Варна

Очаква се на арестуваните да им бъде повдигнато обвиняване, като съгласно провинението им, ги грози от 1 до 3 години отнемане от независимост. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР