Трима души са задържани при акция срещу наркоразпространение в районна

...
Трима души са задържани при акция срещу наркоразпространение в районна
Коментари Харесай

Трима арестувани при акция срещу наркоразпространение

Трима души са арестувани при акция против наркоразпространение в районна на Средногорието в София област, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи – София, съобщи Българска телеграфна агенция.

Вчера в хода на полицейска интервенция против закононарушенията с наркотични субстанции криминалисти от Районно ръководство - Пирдоп са подхванали инспекция на лек автомобил, ръководен от престъпно проявен мъж от Златица. Под шофьорската седалка са открити 23 сгъвки със суха зелена тревиста маса, реагираща на канабис. 

Водачът и неговият сателит са арестувани за период до 24 часа, по случая е формирано досъдебно произвеждане.

Втората акция още веднъж е от вчерашния ден, когато чиновниците на реда направили претършуване на адрес на престъпно проявен мъж в Пирдоп. Оттам са конфискувани  45 таблетки екстази, бучка амфетамин, пластмасова бутилка, съдържаща 6 сгъвки с амфетамин и една с канабис. Обитателят на парцела е арестуван за период до 24 часа, показват още от ОД на Министерство на вътрешните работи – София.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. 

Работата по цялостното документиране на двата случая продължава под надзора на прокуратурата, показват от дирекцията на Министерство на вътрешните работи.

Както Българска телеграфна агенция писа, на територията на София област разкритите закононарушения през миналата година са повече от половината регистрирани. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР