Трима души са привлечени като обвиняеми за побоя над журналиста

...
Трима души са привлечени като обвиняеми за побоя над журналиста
Коментари Харесай

Трима с обвинения за побоя над Слави Ангелов. Поръчката май идва от чужбина

Трима души са привлечени като обвинени за побоя над журналиста Слави Ангелов и за притежаване на наркотични субстанции, разгласи основният прокурор Иван Гешев по време на брифинг в Съдебната палата. Те са упрекнати за три разнообразни закононарушения - за незаконно съдружие, за причиняване на телесни повреди на журналиста и за владеене на наркотични субстанции.

Заподозрени е имало още на десетия ден след нападението, разкри Гешев.

" Беше належащо софтуерно време за събиране на доказателства. Целта ни е покачване на обвинявания, с цел да стигнем до неоправдателни присъди ", сподели обвинител номер 1.

Водещата версия на проверяващите за офанзивата е, че тя обвързвана с журналистическата му работа. Министерство на вътрешните работи работи в посока изясняване на поръчителите на осъщественото нахлуване.

" Основната водеща версия е, че това е обвързвано с работата на сътрудника ви и е резултат от дейностите на лица, които желаят да дестабилизират страната, обект са на наказателно гонене и се намират отвън границите на страната, където сега се укриват по други досъдебни производства ", сподели Гешев.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР