Трима души са пострадали в мощна екслозия в университета в

...
Трима души са пострадали в мощна екслозия в университета в
Коментари Харесай

Експлозия избурхна в Лионския университет, има пострадали

Трима души са потърпевши в мощна екслозия в университета в Лион, съобщи ТАСС.
Пожар е провокиран от приключване на газ и последван от детонация, съгласно очевидци. Огромен облак пушек изпълва постройката на университетската библиотека. Според локалните управляващи детонацията е " инцидентен случай ".
Покривът на университетската научна библиотека в Лион е бил разтресен от мощната детонация малко след 9 часа локално време. Кадри демонстрират излизането на голямо количество пушек и огън от покрива на университета.
Пожарникари са пристигнали на мястото на престъплението, с цел да се оправят с пожара, а черният пушек, който се издига от огъня, може да се види от съвсем всяка точка на Лион.
Според полицията горенето на покрива продължава и се счита, че причина за пожара е детонация на газови бутилки, съхранявани на терасата.
Според обновени данни, оповестени в акаунта на университета в Туитър, трима души са леко ранени. Всички хора в постройката са неотложно евакуирани.
Пристигналите на място огнеборци са съумели бързо да управляват разпространяването на огъня. Една от постройките в кампуса към този момент е възобновила работата си. На мястото на случая са и полицейски чиновници, които са отделили периметъра.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР