Трима души са били ранени в района на Днепър, двама

...
Трима души са били ранени в района на Днепър, двама
Коментари Харесай

Росен Желязков след масираната руска атака: Децата вече са свикнали с войната

Трима души са били ранени в региона на Днепър, двама са приети в болница в Киев, а други шестима са потърсили лекарска помощ след масираната съветска офанзива през днешния ден в Украйна.

Както съобщихме, Русия нанесе ракетни удари по Киев и други украински градове в пиковите утринни часове в сряда. Това оповестиха от Военновъздушните сили на Украйна. В столицата са се чули няколко гърмежа, след което системите за противовъздушна защита били задействани.

Нападението съответствува с визитата на български депутати в украинската столица, като се наложи те да се скрият в бомбоубежище.  В елементи от града е спряно електричеството и водоподаването, съобщи Нова телевизия.

Ударен и жилищен блок наоколо до българското посолство в Киев. В него сега има пожар и тече евакуация на жители. 

" Чуха се сирени и по протокол всички слязохме в бомбоубежището. Това, което ни направи доста мощно усещане, бяха децата - 4-5 годишни. Те умерено и търпеливо чакаха със своите родители въздушната паника да премине. През последните 2 години това е тяхното всекидневие. Тяхното детство е белязано ", съобщи ръководителят на Народното събрание Росен Желязков, представен от бТВ.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР