Трима дилъри на дрога бяха арестувани в Пловдивско при акция

...
Трима дилъри на дрога бяха арестувани в Пловдивско при акция
Коментари Харесай

Трима арестувани с над 17 кг марихуана в Пловдивско

Трима дилъри на дрога бяха задържани в Пловдивско при акция против разпространяването на опиати, оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи - Пловдив.

Акцията е извършена в първомайското село Искра. В миг на договорка е бил задържан 51-годишен пласьор на марихуана от селото. Впоследствие е открито, че дилърът е работел дружно с 48-годишния си брат.

В хода на работата по следствието бил претърсен и парцелът на двамата братя от Искра. В две стаи със закрити прозорци в къщата им, униформените разкрили построени въжени простори по стените, върху които били закачени голям брой стръкове канабис – клони, дружно с листа и съцветия на тях. Те били оставени там да съхнат.
 ОДМВР-Пловдив
На авансово уговореното място на договорката, която трябвало да се реализира на 30 януари, наоколо до язовир Брягово, бил открит и арестуван 34-годишен покупател от Хасково. Мъжът се придвижвал с лек автомобил БМВ. Полицаите го спипали и пробата с мил чек открил позитивен резултат за марихуана и кокаин. -->
 ОДМВР-Пловдив
Претърсени са и две жилища на територията на Хасково, откъдето е купувачът. Иззети са 17 кг марихуана,  електронна везна, мобилни телефони и близо 14 хиляди лв..

Тримата мъже са арестувани за 24 часа в РУ-Първомай. По случая е формирано досъдебно произвеждане за владеене и разпространяване на опиати. Разследването продължава под наблюдението на Окръжна прокуратура.  
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР