Трима бразилци вече пристигнаха в Пловдив и в следващите дни

...
Трима бразилци вече пристигнаха в Пловдив и в следващите дни
Коментари Харесай

Трима бразилци пристигнаха в Локо

Трима бразилци към този момент дойдоха в Пловдив и в идващите дни ще опитат да заслужат контракти с локалния Локомотив. Това са Виктор Луис, Матеус и Паулиста. Триото от Южна Америка дойде късно в сряда след контролата с Хебър и бяха настанени незабавно в хотела на тима в Марково.

В идващите дни те ще упражняват под зоркия взор на треньора Бруно Акрапович и ще бъдат употребявани в идните контроли на " черно-белите " преди вероятно да им бъдат препоръчани контракти с клуба.

Виктор Луис Перейра Силва е ляв бек. Той е 20-годишен, а последният клуб, в който е играл, е Сан Бернардо. На този пост Акрапович търси незабавно ново попълнение, защото там дупката е огромна.

Матеус Енрике де Паула е атакуващ футболист на 22 години. Последният му тим е Демократа. Той е висок 182 см и тежи 78 кг.

Последният бразилец е Луис Филипе Сантос де Соуса, прочут като Паулиста. Той също е нападател. 23-годишниат футболист е младеж на гранда Гремио. Той е играл за последно в Сао Пауло.
Т
римата играчи са родени в Сао Пауло и са благосъстоятелност на италианска мениджърска организация, която ги е предложила на Локомотив. В България идват със съдействието на някогашния национал Петър Александров, който е медиатор при договорката. Много е дребна вероятността и тримата да получат контракти със " смърфовете ". Основното предпочитание на Бруно Акрапович е да откри класен ляв бек.

" Меридиан мач "

<iframe width= " 560 " height= " 315 " src= " https://www.youtube.com/embed/yPE562gpld4 " frameborder= " 0 " allow= " autoplay; encrypted-media " allowfullscreen></iframe>
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР