трилър на Apple започва да изглежда като високобюджетен блокбъстър за

...
трилър на Apple започва да изглежда като високобюджетен блокбъстър за
Коментари Харесай

20-те най-добри предавания за гледане при поискване този уикенд - от Netflix до Channel 4: Нашите критици преглеждат хиляди опции, така че да не се налага да

трилър на Apple стартира да наподобява като високобюджетен блокбъстър за оцеляване в космоса, само че в последна сметка е нещо доста по-човешко от това и толкоз по-добре за него като резултат. В осемте елементи взе участие Нуми Рапас в ролята на астронавт, която претърпява ужасна злополука на Международната галактическа станция, след което се връща на Земята, с цел да открие своята действителност и фамилията си, едвам доловимо, само че обезпокоително разнообразни.

Без да издаваме никакви спойлери, гледането на това, което следва, е по-скоро като детективска драма, до момента в който започваме да се чудим дали Джо (Рапас) реагира на контузията или животът й в действителност се е трансформирал, някак си.

" Реалността е интрига " гласи мотото на това шоу и това сигурно ви тласка в една посока, само че в никакъв случай не можете да сте изцяло сигурни и това е занимателното на сериал, който дава на своите артисти доста неизясненост, с която да си играят.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР