Трикратният световен шампион Петер Саган няма да добавя името си

...
Трикратният световен шампион Петер Саган няма да добавя името си
Коментари Харесай

Петер Саган: Аз съм истински колездач, не виртуален

Трикратният международен първенец Петер Саган няма да прибавя името си в листата от професионални колоездачи, които ще се състезават посред виртуално, след дефинира себе си като „ същински колоездач, не виртуален “.

Саган се намира в Монако, където ограничаващите ограничения за преодоляване разпространяването на ковид значат, че той не може да напуща дома си за извършения. Следователно, той употребява домакински тренажор в опит да поддържа физическа форма преди вероятно завръщане на сезона в края на август. Въпреки това, той няма да се включи към противниците си във виртуални надпревари – като „ карантиненото “ издание на Обиколката на Фландрия. „ Мразя да карам на ролерите, само че в този момент те са мой другар. Ще забележим какъв брой дълго ще продължи този спешен интервал, само че виртуални надпревари, при моето положение, имайки поради това, което върша откъм подготовка – не мисля. Аз съм същински колоездач, не виртуален. Ако това ще бъде бъдещето…не мисля. Може да се включа в някои с електрическо колело. Какво мислите за това? Шегувам се “, показа той във видео Q&A в Инстаграм.

Саган се завърна в Монако след Париж-Ница при започване на март, и се самоизолира като защитна мярка, като съотборникът му Оскар Гато му доставяше храна. Той разкри по време на видеоразговора, че той и неговото семейство „ се усещат добре “, макар че призна, че му липсват тренировките навън. Миналата седмица бе оповестено от Международния колоездачен съюз (ЮКИ) че в изменен график за 2020, Тур дьо Франс ще се организира сред 29 август-20 септември, следван от Световното състезание, Джиро д‘Италия и Ла Вуелта а Еспаня. Все още не се знае по кое време ще се състоят „ Монументите “, които ще бъдат голяма цел на Саган.

„ След като създадат графика за идната част от сезона, ще би трябвало да бъда във форма. Ако някои надпревари се състоят, би трябвало да съм подготвен. ЮКИ, дружно с уредниците на огромните обиколки, се пробват да създадат най-хубавото за нашия спорт в тази сложна и изключителна обстановка. За първи път се сблъскваме с сходна рецесия, само че знам, че специалистите са по-наясно от мен с това по какъв начин да действат. За мен, всичко е въпрос на самообладание и следване на рекомендациите. Когато изискванията разрешат да се състезаваме още веднъж, ще бъдем още веднъж на пътищата, с цел да могат почитателите да се насладят още веднъж на този прелестен спорт “, приключи той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР