Трикратният носител на Златната топка Марко ван Бастен коментира евентуален

...
Трикратният носител на Златната топка Марко ван Бастен коментира евентуален
Коментари Харесай

Ван Бастен за Меси: Струва ми се жалко

Трикратният притежател на " Златната топка " Марко ван Бастен разяснява възможен трансфер на нападателя на ПСЖ Лионел Меси в Саудитска Арабия. 

" Що се отнася до моето мнение, не разбирам за какво Меси би отишъл в Саудитска Арабия. Да завоюва доста пари, които към този момент по този начин или другояче е спечелил? Това ми се коства тъпо. Меси би трябвало да прави това, което обича, Меси би трябвало самичък да си бъде началник ", споделя ван Бастен пред канала Ziggo Sport.
 Меси е приел галактическата оферта на Ал-Хилал, гърмят във Франция Меси е приел галактическата оферта на Ал-Хилал, гърмят във Франция
 По-рано през днешния ден се появи информация, че Меси към този момент е приел офертата на Ал-Хилал и ще премине в шампионата на азиатската страна, където ще завоюва 600 милиона евро с контракт за 2+1 години.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР